T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / ÇUKUROVA - Çukurova Toroslar Anadolu Lisesi

CEM TOPAL - OKUL MÜDÜRÜ

1972 yılında Adana’ da doğdu. İlk, orta, lise öğrenimini Adana’da tamamladı. 1996 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Felsefe bölümünü ardından 2015 yılında Açıköğretim Fakültesi Adalet bölümünü bitirdi.Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri alanında Yüksek Lisans yaptı.Halen Anadolu Üniversitesinde Sosyoloji Bölümüne eğitimine devam etmektedir.

İlk görev yeri olarak Batman İli  Yavuz Selim İlköğretim Okuluna atandı. Vatani görevini 1998 yılında 259. Dönem Asteğmen olarak Bilecik ilinde yaptı. Batman, Karaman ve Adana´da çeşitli okullarda öğretmenlik ve idarecilik yaptı. Karaman Temizel-Ünlü Bilgisayar Anadolu Teknik Lisesinde müdür yardımcılığı,Adana´da Çukurova Toroslar Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcılığı, Yüreğir Atatürk Sağlık Meslek Lisesi Müdür Başyardımcılığı, Çobanoğlu Ticaret Meslek Lisesi Müdür Yardımcılığı,Çatalan Baraj Ortaokulu,Akif Palalı Anadolu Lisesi´nde okul müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Eğitim Öğretim alanında yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı üst kurumlarca, çeşitli tarihlerde teşekkür, takdir, aylıkla ödüllendirilme; başarı,üstün başarı ve ödül belgeleriyle taltif edildi.

01.08.2023 tarihinden itibaren okulumuzdaki görevine başlamıştır.